SK Sähköpalvelu Oy

Aurinkopaneelit, ilmalämpöpumput ja vikapalvelut Uusimaa

Helsinki, Espoo, Vantaa, Tuusula, Porvoo, Hyvinkää, Sipoo, Riihimäki, Järvenpää

25 vuoden kokemuksella

Tiedätkö, mikä tekee kodistasi tai liiketilastasi todellisen tukikohdan? Oikein luotettava ja tehokas sähköjärjestelmä. SK Sähköpalvelu tuo mukanaan 25 vuoden vankkaa kokemusta sähköasennuksista. 

Ei ole sattumaa, että asiakkaamme valitsevat meidät. SK Sähköpalvelu tarjoaa paitsi ammattitaitoista sähköasennusta myös sitoutumista turvallisuuteen, tehokkuuteen ja luotettavuuteen. Otamme käyttöömme uusimmat innovaatiot ja suunnittelemme jokaisen projektin yksilöllisesti.

Aurinkopaneelit

Tarjoamme räätälöityjä aurinkopaneelijärjestelmiä monipuolisesti eri tarpeisiin. Asiakkaisiimme kuuluvat omakotitalot, kesämökit, kerrostalot, kiinteistöt, yritykset, maatilat, kauppakeskukset ja monet muut. Toimitamme ja asennamme aurinkopaneeleita huippumerkeiltä, kuten GEF ja LongiSolar, sekä luotettavilta invertteritoimittajilta, kuten Fronius, Growatt ja Sofar.

Kiinnitysjärjestelminä käytämme alan parhaita ratkaisuja, kuten Rauli ja Orima kiinnitysjärjestelmiä, jotka varmistavat aurinkopaneeliesi turvallisen ja tehokkaan asennuksen. Panostamme laatuun kaikissa vaiheissa, ja käytämme vain luotettavia komponentteja varmistaaksemme aurinkovoimalasi pitkäikäisyyden ja suorituskyvyn.

Asiakkaidemme ainutlaatuisiin tarpeisiin vastaamme tarjoamalla myös räätälöityjä aurinkopaneelijärjestelmiä muiden valmistajien osalta. Olemme sitoutuneet tarjoamaan parhaita aurinkoenergiaratkaisuja, jotka täyttävät korkeimmatkin turvallisuus- ja tehokkuusvaatimukset.

Haluamme olla luotettava kumppani aurinkoenergiahankkeissasi. Ota yhteyttä, ja yhdessä löydämme juuri sinulle sopivan aurinkopaneeliratkaisun.

Meiltä myös OP Pohjolan aurinkopaneeleiden kuukausimaksu rahoitus!

https://eficode.pohjola-finance.fi/kertaluotto-uusi/sksahkopalvelu

Ilmalämpöpumput

SK Sähköpalvelu tarjoaa kattavia ilmalämpöpumppuasennuspalveluita asiakkaiden yksilöllisiin tarpeisiin. Huolimatta valitsemastasi ilmalämpöpumpun merkistä voitte luottaa kokeneeseen tiimiimme, joka suorittaa asennuksen huolellisesti ja tehokkaasti.

Palvelumme kattaa monipuolisesti erilaisia kohteita, kuten omakotitalot, kerrostalot, toimistot ja liiketilat. Tavoitteenamme on taata, että ilmalämpöpumppujärjestelmänne toimii optimaalisesti ja tarjoaa halutun mukavuuden.

Asiantuntemuksemme ulottuu eri ilmalämpöpumppumerkkeihin, ja voimme tarjota asennuspalveluja kaikille markkinoilla oleville laitteille. Pyrimme aina huomioimaan asiakkaan yksilölliset tarpeet ja tarjoamaan räätälöityjä ratkaisuja, jotta valittu ilmalämpöpumppu täyttää parhaalla mahdollisella tavalla asiakkaan odotukset.

SK Sähköpalvelu sitoutuu tarjoamaan asiakkailleen ensiluokkaista palvelua ja varmistamaan, että ilmalämpöpumppujärjestelmät toimivat tehokkaasti ja luotettavasti. Ottakaa rohkeasti yhteyttä ja antakaa meidän hoitaa ilmalämpöpumpunne asennus ammattitaidolla ja omistautumisella.

Vikapalvelut

Sähköongelmat voivat ilmetä milloin tahansa, ja nopea reagointi on ratkaisevan tärkeää. Hätätilanteissa voitte luottaa kokeneeseen ja ammattitaitoiseen tiimiimme, joka on valmiina palvelemaan.

Palvelumme kattaa laajan valikoiman vikapalveluita, kuten sähkökatkoksia, vikatilanteita ja sähköjärjestelmien äkillisiä ongelmia. Pätevät sähköasentajamme ovat valmiina vastaamaan haasteisiin ympäri vuorokauden ja huolehtimaan siitä, että sähköjärjestelmänne palautetaan toimintaan mahdollisimman nopeasti.

SK Sähköpalvelu on sitoutunut tarjoamaan tehokasta ja ammattitaitoista vikapalvelua, jotta asiakkaamme voivat luottaa siihen, että sähköongelmat käsitellään välittömästi ja tehokkaasti. Ota yhteyttä hätätilanteissa, ja anna meidän huolehtia sähköasioistasi nopeasti ja luotettavasti.

Ota yhteyttä!

Liity asiakkaidemme joukkoon, jotka ovat valinneet SK Sähköpalvelun luotettavaksi ja ammattitaitoiseksi kumppanikseen. Oli kyseessä sitten ilmalämpöpumput, aurinkopaneelit tai sähköasennukset, meillä on ratkaisu energiatehokkuuteesi ja turvallisuuteesi.

Ota yhteyttä ja tutustu siihen, miten voimme tuoda energiaa elämääsi!