SK Sähköpalvelu Oy

Sähköpalvelut Uusimaa

Sähköpalvelut Helsinki, Espoo, Vantaa, Tuusula, Porvoo, Hyvinkää, Sipoo, Riihimäki, Järvenpää

25 vuoden kokemuksella

Tiedätkö, mikä tekee kodistasi tai liiketilastasi todellisen tukikohdan? Oikein luotettava ja tehokas sähköjärjestelmä. SK Sähköpalvelu tuo mukanaan 25 vuoden vankkaa kokemusta sähköasennuksista. Huolellisesti suunnitellut ja asennetut sähköjärjestelmät ovat ensisijaisen tärkeitä turvallisuudellesi. Ne vähentävät palo- ja sähköiskuriskiä, varmistaen, että voit elää tai työskennellä huoletta.

Ei ole sattumaa, että asiakkaamme valitsevat meidät. SK Sähköpalvelu tarjoaa paitsi ammattitaitoista sähköasennusta myös sitoutumista turvallisuuteen, tehokkuuteen ja luotettavuuteen. Otamme käyttöömme uusimmat innovaatiot ja suunnittelemme jokaisen projektin yksilöllisesti.

Sähköasennukset

Tervetuloa SK Sähköpalveluun – luotettavaan kumppaniin kaikkiin sähkötarpeisiisi! Oli kyseessä sitten remontti, korjausrakentaminen tai heikkovirtakaapeloinnit, tarjoamme ammattitaitoista ja asiakaslähtöistä palvelua. 

Huolehdimme sähköasennuksista ja korjauksista saarellasi, varmistaen sähköjärjestelmiesi luotettavuuden

Toimimme täyden palvelun sähkötarvikemyyjänä, tarjoten laadukkaita ja luotettavia tuotteita projekteihisi..

(Releohjaukset, Älyjärjestelmät, taloautomaatio) Hyödynnä älykkäitä ratkaisuja sähköjärjestelmiesi ohjauksessa, mukaan lukien releohjaukset ja taloautomaatio.

Suunnittelemme ja asennamme tehokkaat paloilmoitinjärjestelmät, varmistaen nopean reagoinnin mahdollisiin palotilanteisiin.

 Asennamme luotettavia rikosilmoitinjärjestelmiä, jotka takaavat nopean hälytyksen mahdollisissa turvallisuusriskitilanteissa.

Luomme tehokkaita kulunvalvontajärjestelmiä, jotka turvaavat tilojesi pääsyn ja varmistavat turvallisen ympäristön.

Tarjoamme monipuolisia ATK-turvajärjestelmiä, jotka suojaavat tietoverkkojasi ja tietojasi.

Huolehdimme sähköasennuksista ja päivityksistä remonttisi yhteydessä. Olipa kyseessä keittiön uudistus tai koko kodin remontointi, varmistamme sähköjärjestelmäsi vastaavan modernin asumisen tarpeisiin

Tarjoamme ammattitaitoista sähköasennuspalvelua korjausrakentamiseen. Korjaamme ja päivitämme sähköjärjestelmät turvallisesti ja tehokkaasti.

Suunnittelemme ja toteutamme heikkovirtakaapeloinnit tarpeidesi mukaisesti. Näihin voi kuulua esimerkiksi tietoverkkojen, äänentoiston ja turvajärjestelmien kaapeloinnit.

Korjaukset ja vaihdot yksittäisistä pistorasioista suurimpiin kokonaisuuksiin.

Sähkösuunnittelu

SK Sähköpalvelu Oy tarjoaa kattavaa ja ammattitaitoista sähkösuunnittelua, joka kattaa eri alojen tarpeet. Osaamisemme ulottuu aina 110 kV:n sähköverkkosuunnittelusta perussähköasennuksiin. 

Asiantunteva tiimi: Kokenut ja ammattitaitoinen suunnittelutiimimme varmistaa, että suunnitelmat vastaavat alan viimeisimpiä standardeja ja asiakkaan tarpeita.
Käyttöönottopalvelut: Tarjoamme asiakkaillemme kattavat käyttöönottopalvelut varmistaen sujuvan ja toimivan sähköjärjestelmän käyttöönoton.
Joustavuus ja räätälöidyt ratkaisut: Ymmärrämme, että jokainen projekti on ainutlaatuinen. Tarjoamme joustavia ja räätälöityjä sähkösuunnitteluratkaisuja vastaamaan juuri sinun tarpeitasi.

SK Sähköpalvelu Oy on valmis tukemaan sinua sähkösuunnitteluprojekteissasi ja varmistamaan, että sähköjärjestelmäsi on turvallinen, tehokas ja luotettava.

Sähköautojen latausasemat

Tervetuloa SK Sähköpalveluun, luotettavaan kumppaniin sähköautojen latausasemien asennuksessa. Olemme ylpeitä tarjotessamme laadukkaita palveluita sillä asennamme sähköautojen latausasemat ammattitaidolla ja sitoudumme tarjoamaan asiakkaillemme yksilöllistä neuvontaa, jotta he voivat tehdä parhaan mahdollisen valinnan tarpeidensa mukaan.

Jokainen asiakas on meille tärkeä ja siksi tarjoamme yksilöllistä palvelua. Kartoitamme yhdessä kanssasi tarpeesi ja suunnittelemme latausaseman asennuksen niiden pohjalta. Tavoitteemme on varmistaa, että saat juuri sinulle parhaiten sopivan latausratkaisun.

SK Sähköpalvelu on sitoutunut edistämään kestävää liikkumista tarjoamalla kattavia sähköautojen latausasemapalveluita. Ota yhteyttä, niin autamme sinua luomaan toimivan ja optimaalisen latausympäristön sähköautoillesi.

Ota yhteyttä!

Etsitkö ammattitaitoista kumppania sähkötarpeisiisi? Meillä SK Sähköpalvelussa ymmärrämme, että jokainen sähköprojekti on ainutlaatuinen, ja siksi tarjoamme räätälöityjä ratkaisuja juuri sinun tarpeisiisi.

Oletko valmis tehostamaan sähköjärjestelmääsi? Ota yhteyttä SK Sähköpalveluun – luotettavaan sähköasiantuntijaan!